Winmau Blade 6

789kr

SKU 3033 Kategori

8 på lager (kan også restbestilles)

Den nyeste darttavlen i Blade-serien tilbyr fantastisk design, innovasjon og håndverk, og er utviklet med sjette generasjons darttavleteknologi – Winmaus aller nyeste.

Blade 6-darttavlen tilbyr fantastisk spillbarhet, holdbarhet og ytelse.
Blades banebrytende tavledesign er laget med den nyeste «Density Control™»-tråden, som tilbyr optimal fiberdensitet og sikrere treff i dobbel-, diskant- og bullseye-sonene for maksimalt antall poeng.

Den ekstra tynne og 60° vinklede tråden leder pilene inn i poengområdet for å forhindre at de spretter av tavlen. Det herdede bullseye-området og den ytre «bullseye» er omgitt av «Density Control™»-tråd og er nå 25% tynnere.

Blade 6 er utstyrt med det justerbare Rota-Lock-monteringssystemet og passer til alle vegger, slik at du kan begynne å spille på bare noen minutter.

Den er laget av høykvalitets østafrikansk sisal for å passe de mest krevende spillerne og miljøene. Blade 6 er godkjent for profesjonelle turneringer og produsert i samsvar med de offisielle spesifikasjonene fra World Darts Federation.

  • 6. generasjons Blade-teknologi
  • Godkjent for profesjonelle turneringer
  • Utstyrt med Rota-Lock-monteringssystemet
  • 450 mm i diameter x 38 mm tykk
  • Leveringstid: 1-3 arbeidsdager

Beskrivelse

Den siste dartskiven i Blade-serien tilbyr fantastisk design, innovasjon og håndverk, og er utviklet med sjette generasjons dartskive-teknologi – Winmaus aller nyeste.

Blade 6-dartskiven tilbyr fantastisk spillbarhet, holdbarhet og ytelse.
Blades banebrytende skivedesign er laget med den nyeste «»Density Control™»»-tråden, som tilbyr optimal fiberdensitet og sikrere treff i dobbel-, trippel- og bullseye-sonene for maksimal poengsum.

Den ekstra tynne og 60° vinklede tråden leder pilene inn i poengområdet for å forhindre dem fra å sprette bort fra skiven. Det herdede bullseye-området og den ytre «»bullen»» er omgitt av «»Density Control™»»-tråd og er nå 25 % tynnere.

Blade 6 er utstyrt med det lettjusterbare Rota-Lock-monteringssystemet og passer alle vegger, noe som gjør at du kan begynne å spille på bare noen få minutter.

Den er laget av østafrikansk sisal av høy kvalitet for å møte de mest krevende spillere og miljøer. Blade 6 er godkjent for profesjonelle turneringer og produsert i henhold til de offisielle spesifikasjonene fra World Darts Federation.

  • 6. generasjons Blade-teknologi
  • Godkjent for profesjonelle turneringer
  • Utstyrt med monteringssystemet Rota-lock
  • 450 mm i diameter x 38 mm tykk
  • Leveringstid: 1-3 arbeidsdager

Tilleggsinformasjon

Vekt 5100 g
Dimensjoner 450 × 45 × 450 mm

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Winmau Blade 6”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *